Meer omzet. Meer groei. Meer succes.

Jouw onderneming binnen een jaar verdubbelen met E&J Growth Accelerators.

15 juni om 19:30

Wil jij leren om...

  • Jouw omzet te laten groeien
  • Jouw bedrijf onafhankelijk van jou te laten draaien
  • Jouw tijd nuttiger in te zetten
  • Te groeien als ondernemer en persoon
  • Jouw processen te optimaliseren
  • Jouw netwerk optimaal te benutten

Edwin spreekt over de lessen die hij en Julia hebben moeten leren als ondernemers. Samen hebben ze tal van bedrijven opgericht of laten groeien. In deze online workshop deelt hij zijn 5 belangrijkste inzichten en de 8 cruciale onderdelen van ieder bedrijf.

Leer te werken AAN je bedrijf, in plaats van IN je bedrijf 


Normaal gesproken € 99,- per deelname maar nu GRATIS!


Meld je direct aan voor deze online workshop en groei direct als ondernemer.

Onafhankelijk zijn, vrijheid om te doen wat je wilt
en meer omzet.

Creëer waarde en vergroot je omzet met ons:
Edwin & Julia.

Nadat wij 6 jaar geleden in het diepe sprongen zagen we ons factoring bedrijf in vier jaar tijd groeien naar een omzet van €400,000,000. Na twee jaar ondernemen kochten we 22 appartementen voor de verhuur. En in het derde jaar, verhuisden we naar Spanje en stuurden vanuit daar onze bedrijven aan. We brachten een uitzendbureau van een omzet van 4 ton per maand in zes maanden naar €1,4 miljoen per maand en verkochten ons eigen verzekeringskantoor aan ABN AMRO en later Rothschild. Daarna hebben we een internationale payroll organisatie opgezet dat binnen een half jaar een omzet van € 3.000.000 draaide.

Click to play

Dat lijkt een succesvol droomleven en inmiddels is dat het ook, maar in al die jaren hebben we veel fouten gemaakt, veel geld verloren, met verkeerde mensen zaken gedaan en bedrijven gehad die aanmodderden. We zagen in dat groei niet vanzelf komt. We leerden van onze fouten en met elke nieuwe onderneming, konden we sneller en groter groeien. Graag leren we jou hoe jij hetzelfde kunt bereiken! Bekijk hiernaast de video.

Alles wat wij weten over ondernemen en groei, leren wij jou

Schrijf je direct in voor de online workshop